גמירה נשית האם זו השפרצה?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/05/2018 | 19:37 | מאת: חן

שלום רב. רציתי לדעת אם השתנה של אישה בסקס זה למעשה הגמירה שלה שזה למעשה השפרצה?

שלום לך, חשוב לי להפריד בין מספר דברים. השתנה זו השתנה והיא לא קשורה לאורגזמה נשית. אישה יכולה להגיע לאורגזמה בעיקר בשני אופנים, אורגזמה חיצונית שקורית מגירוי חיצוני של הדגדגן ואורגזמה פנימית שנגרמת מגירוי נרתיקי. באורגזמה יש נשים שבעקבות גירוי בלוטות הברטולין שנמצאות בקידמת הנרתיק יכולות להגיע גם לשפיכה נשית. נוזל זה דומה בהרכבו לנוזל הזרע , רק ללא זרע ואין בו שתן. בניגוד לשתן שהוא צהבהב ויש לו ריח חריף לנוזל השפיכה הנשית אין צבע, הוא שקוף והוא חסר ריח. נוזל השפיכה הנשית מופרש לעיתים עם אורגזמה ולעיתים ללא אורגזמה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות