שתי שאלות על מין אוראלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/05/2018 | 10:04 | מאת: שאלה

היי רציתי לברר האם יש סכנה לגבר במין אוראלי שגבר עושה לאישה ? הכוונה למין אוראלי שאני עושה לאשתי כשברור שאין לה מחלות מין למיניהן ואם יש סכנה, האם יש הבדל אם אני רק מלקק את הדגדגן או ממש יש חדירה עם הלשון ? ( פשוט קראתי בכמה מקומות על קשר בין מין אוארלי לסרטן...) וגם, האם את יודעת איזה אחוז מהגברים עושה מין אוראלי לבנות הזוג ? וכנ"ל לגבי אחוז מהנשים שעושות את זה לבני הזוג תודה.

שלום לך אין כל סכנה אם אתה עושה מין אוראלי לאשתך, במיוחד אם ברור לשניכם שאין לה מחלות מין למיניהם. אין קשר בין מין אוראלי לסרטן...לפחות למיטב ידיעתי לצערי אין לי נתונים סטטיסטים איזה אחוז מהגברים עושים מין אוראלי לבני הזוג שלהם וכנל לגבי נשים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות