המגע מציק באינטימיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/05/2018 | 21:52 | מאת: יאיר

איך מתמודדים כאשר מגע מציק. מגע סביר אני מתמודד אבל מגע בסקס שהוא ארוך ואינטנסיבי פשוט מציק. תודה

שלום לך אני מניחה שאתה מדבר על מגע עם פרטנרית או פרטנר שאתה חש איתו לא נח. מה שאני מציעה במצב בו המגע של הפרטנרים שלך לא נעים הוא פשוט תקשורת ישירה, להגיד, לדבר על זה. רצוי לא באותו הרגע ובעדינות או ברגישות לשתף בצרכים שלך ובמה שנכון לך. בני הזוג שלנו צריכים ללמוד להכיר אותנו, מה נכון לנו ולאיזה מגע אנו זקוקים. לשם כך נכון שקודם כל נכיר את אצמנו ואת גופנו טוב ונדע מה מדליק אותנו ואיזה מגע גורם לנו לתחושות לא נוחות. התקשורת על כך והשיחה על כך עם בני הזוג שלנו עוזרת לנו להסתנכרן ולהגיע למקום בו המגע ההדדי שלנו יותר מותאם אישית לבן הזוג ולהעדפותיו. ואז גם האינטימיות וגם ההנאה מהמהגע ומהמיניות גוברת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות