האם החברה שלי גומרת ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/05/2018 | 17:36 | מאת: אבגד

היי יש לי חברה שנתיים ולשנינו זה קשר ראשון - שנינו בערך בני 25 רוב הפעמים שאנחנו שוכבים אני מאונן לה עם היד או עושה לה מין אורלי בהרגשה שלי היא גומרת כמעט תמיד אבל כשאני שואל אותה אם היא גמרה אז היא לא בטוחה היא טוענת שהיא מגיעה למצב שהגירוי מאוד גדול ושהיא עוצרת אותי לפני שהיא גומרת כי אולי היא חוששת לגמור בגדול - עם גניחות קולניות ואיבוד שליטה. אבל אני חושב שהיא עוצרת אותי אחרי שהיא כבר גמרה כי היא לא רוצה גירוי יתר - כשאני מלטף לה את הדגדגן אני מרגיש איך הגוף שלה נמתח ונדרך וכשהיא לדעתי גומרת אז הגוף שלה ממש רועד ורואים על הפנים שחה שהיא גומרת. אז מה דעתך היא גומרת או לא ?

שלום לך אני בהחלט לא יכולה לדעת אם היא הגיעה לאורגזמה או לא. זה רק משהו שהחברה שלך תוכל לענות עליו. מה שבטוח שכשאישה מגיעה לאורגזמה, היא בטוח יודעת שזה קרה. נשמע בהחלט מדבריך שיש עליה ברמת הגירוי וחברתך מאד קרובה לאורגזמה, אבל אתה גם אומר שהיא עוצרת אותך.. יכול להיות שהיא חוששת לגמור בגדול עם גניחות קולניות ואיבוד שליטה באמת...או חוששת מאיך היא תראה בעיניך אז.. בדרך כלל בחורות ש" גומרות" יודעות שהן גמרו.. התחושה של האורגזמה לא מוטלת בספק.. שווה שתדבר איתה ותבדוק מה יעזור לה להרגיש משוחררת יותר איתך ולאפשר לעצמה לאבד שליטה ולא לחשוש ממה יהיה.. או שתשתף אותך ממה היא חוששת לפעמים החששות לא הגיוניים ומעט שיחה וידע על האורגזמה יכולים מאד להרגיע. יכול להיות גם שהיא חשה את הלחץ שלך להגיע לאורגזמה ולחץ זה משהו שלא עוזר.. צריך פשוט לשחרר ולהנות, גם אתה וגם היא ורק אז האורגזמה תבוא ממקום רגוע ומעצמה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות