לא נעים אך עדיין בבקשה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/04/2018 | 20:50 | מאת: מיטל

יש לי שאלה קצת לא נעים לי אך אשמח לתגובה:כאשר מקיימים יחסים הבנתי שעדיף להתקלח לפני ולעשות פיפי אחרי. אם אני מאוננת אם דבר כלשהו ועשיתי לפני צרכים(סליחה על הישירות). ונגבתי עם מגבון ולא שטפתי את המקום. זה יכול לגרום לדלקת בשתן חלילה?

שלום לך את בעצם שואלת האם כדאי לשמור על הייגיינה לפני ואחרי קיום יחסי מין או פעילות מינית, אם אני מבינה נכון את שאלתך.. אין מתכון חד משמעי לאיך לעשות זאת.. תעשי מה שנכון לך לפני או אחרי.. ולגבי דלקות בשתן תתייעצי עם רופא המשפחה או רופא הנשים שלך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות