בתול בן 27 האם יש עוד גברים כמוני?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/04/2018 | 21:52 | מאת: איתי

מאוד מביך לספר על זה, אבל אני בתול בן 27 מעולם לא היה לי שום קשר זוגי, אינטימי או אפילו סתם סטוץ יצאתי בסה"כ לדייט אחד ועוד מישהי התחילה איתי וסרבתי לה כי היא התחילה איתי בחתונה של בת דודה שלי והרגשתי נבוך לא יודע למה... אין לי הסבר למעשה אף אחד לא יודע שאני בתול, אפילו לחברים שלי שיקרתי וסיפרתי שבגיל 17 איבדתי שכבתי עם מישהי שהכרתי באינטרנט... אני מרגיש ממש עצוב מכל העניין הזה שעדיין לא חוויתי שום חוויה מינית עם אף אחת... מרגיש לי כבר חסר סיכוי וכאילו שבחיים לא אקיים יחסי מין. מה לא בסדר בי? למה לא נמשכות אליי? איך זה שכולם שכבו כבר בגיל 18 ורק אני עוד תקוע בגיל 27? מה אני יכול לעשות במצבי? האם יש עוד גברים במצבי

שלום לך נתקלתי בעוד הרבה גברים במצבך, ומנסיוני מדובר פשוט בחוסר ידיעה או חרדה וחוסר בטחון באיך ליצור קשר עם בחורות. חושבת שחסרים לך כילים שאפשר ללמוד איך ליצור קשר, איך להתגבר על חרדה והבושה מהעובדה שאתה חסר נסיון. ואני מציעה לך להגיע לטיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך שיוכל להדריך ולסייע לך לשנות את המצב. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות