שאלה בנוגע לגמירה ושפיכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/04/2018 | 02:32 | מאת: בדוי

היי, אני בן 22, יוצא עם מישהי, מעולם לא שכבתי עם אישה. בשנים האחרונות כאשר אני מאונן אני מצליח לגמור ולהגיע לשפיכה רק כאשר אני בשכיבה על הגב/כיסא וברגליים ישרות ומתוחות. בלבד. אם לא אמתח אותן אני יכול לנסות שעות, ולא להגיע לאורגזמה. האם זה ייפגע לי בחיי המין עם נשים? האם אפשר לטפל בזה?

שלום לך, הרגלי אוננות עלולים להשפיע על יחסי המין, אך כמו כל הרגל התנהגותי, ניתן ללמוד לשנות אותו. מניחה שכשתגיע לקיום יחסי מין עם נשים תוכל למצוא את התנוחות שבהם תצליח להגיע לאורגזמה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות