חשק מיני מוגבר לא הגיוני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/04/2018 | 00:10 | מאת: דנה

אני בת 30 לא הייתי מעולם במערכת יחסים רצינית (הכי הרבה חודשיים) מרבית מהסקס שעשיתי היה חד פעמי עד 3-4 פעמים עם אותו בן אדם. תמיד היה לי חשק מיני טוב כשהייתי שוכבת עם גבר וכשזה היה נגמר אז לא היה לי חשק מיני ולא הייתי מאוננת.. (היה יוצא לי פעם ב3-5 לאונן פעם אחת) בתקופה האחרונה.. יש לי חשק מיני מוגבר ואני מאוננת כל יום ולפעמים פעמיים אני מניחה שזה מוגדר כנורמלי אבל עבורי זה לא נורמלי ולא נעים לי.. לחשוב על מין יחסית הרבה במהלך היום...ולא מרגישה טוב רגשית לספק את עצמי. מרגישה יותר טוב להיות ״חרמנית״ רק באקט מיני עם גבר שאני רוצה לשכב ולא ככה סתם עם עצמי בלי סיבה הגיונית. מה יכולה להיות הסיבה שפתאום אני מעוררת מינית? האם יש גיל שיש יותר חשק מיני? ואיך מורידים חשק מיני?

04/04/2018 | 00:11 | מאת: דנה

3-5 חודשים **

שלום לך חשק מיני הוא דבר בריא, כמו כל דבר עודף חשק או חוסר חשק ברמה קיצונית הוא בעייתי.אין " נורמלי" או " לא נורמלי" כי מה שמרגיש " נורמלי " לאחד יכול להיות " לא נורמלי" לאחר. בקיצור מה שחשוב כאן זו התחושה הסובייקטיבית ועד כמה טוב לך עם עצמך . את מתארת כאן התעוררות חשק ביום יום, משהו שהיית רוצה שיהיה רק כשאת עם גבר או לפני אקט מיני... ולא בינך לבין עצמך. נשמע שאת גם חשה לא נח עם אוננות בפרט ועם מיניותך המתפרצת בכלל... וזה הדבר שהייתי בודקת איתך, מה כל כך מאיים או גורם לך לאי נוחות כשאת חשה יותר מינית או " חרמנית" כשאת לבד ולא בסיטואציה מינית מול אדם נוסף. מה בתפיסת המיניות שלך הוביל אותך לחשוב שלהיות מינית עם עצמך זה לא טוב, לא בסדר או לא הגיוני. חשוב שתדעי שהמיניות קודם כל מתחילה בנו עם עצמנו ורק לאחר מכן באה לידי ביטוי עם הפרטנרים שלנו. מה שהייתי מציעה לך זה לבדוק את תחושת החוסר הנוחות הגדולה כל כך שיש לך עם מיניותך. אשמח לסייע לך אם תירצי בכך המייל שלי [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות