אננות ומה שביניהם...

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/03/2018 | 16:52 | מאת: אנונימי

מוזר , שנים הייתי במערכות זוגיות והייתי מסופק מינית חלקית , וכנראה רגשית אהבתי את בנות הזוג אך לא להיט ובגלל זה סיפקתי את עצמי עם אוננות כהשלמה, לאחרונה מזה מספר שבועות מחוסר ברירה סיימתי קשר עם אהבה גדול מצידי אך מאז אין לי "צורך" באוננות כסיפוק ,יש לציין שיש לי ליבידו גבוה, זה טבעי כחלק מהמשבר או שזה מצריך בדיקה עם עצמי ?

שלום לך פעמים רבות עקב משבר יש ירידה כללית במצב הרוח , יחד עם זה גם ירידה בחשק המיני בכלל ובחשק המיני בפרט. לגמרי טבעי למצב משבר. חשק הוא כמו מצב רוח עיתים עולה ולעיתים יורד ויכולים להיות ארועים שמשפיעים עליו. אז אל דאגה בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות