שפיכה מהירה אצל ב 21 מה לעשות ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/03/2018 | 03:52 | מאת: מסווג

שלום אני בן 21 ואני סובל מאז ומתמיד משפיכה מהירה. הפעם הראשונה שלי הייתה עם נערת ליווי והיא הייתה די טראומטית בישבילי כי מן הסתם גמרתי מהר והבחורה התייחסה אליי בגסות בגלל זה. אני נראה טוב ומצליח ליצור קשרים חברתיים עם בנות אבל זה חוסם אותי מלנסות להגיע למשהו יוצר רציני. מה לעשות ?

שלום לך אתה מתאר בעצם שני קשיים האחד שפיכה מהירה שליוותה אותך לדבריך מאז ומתמיד. שהפתרון לה בעיני הא טיפול אצל מטפל מיני מוסמך , יש שיטות טיפול גם של תרגול בבית שיכולות לסייע לך ללמוד לשלוט בתזמון השפיכה. וגם להתגבר אולי על החרדה שאתה חש מסביב לנושא. הדבר השני הוא הבטחון העצמי שלך במיניותך ומול נשים, שהטראומה שחוית מול נערת הליווי לא מאד עזרה. גם כאן טיפול מיני יכול לסייע לך בהעלאת הבטחון העצמי ובלמידה דרכים ליצירת קשר גם יותר רציני עם בנות. אשמח לסייע לך במידת הצורך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות