סקס בהריון ומניעה של הידבקות מחלות מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/03/2018 | 22:57 | מאת: מיה

אני בהריון וכל הבדיקות שעשיתי לגילוי מחלות בין יצאו תקינות. הכרתי מישהו וביקשתי ממנו לערוך בדיקות. בבדיקה נמצא כי הוא נשא של הרפס מסוג 2 למרות שלדבריו מעולם לא התפרץ לו, ולכן גם לא ידע על כך. האם אוכל להידבק ממנו ואיך? אם הוא מעניק לי מין אוראלי אדבק? ואם נתנשק? מה עם קיום יחסי מין מלאים עם קונדום?

שלום לך מציעה להתייעץ עם קו המתנדבים של מרפאת לוינסקי. מרפאה לטיפול ומניעת מחלות מין. שם תוכלי לשאול באנונימיות , מאמינה שיוכלו לסייע לך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות