אורגזמה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/03/2014 | 00:42 | מאת: אנה

שלום בת 60 ומצליחה להגיע לאורגזמה ע"י אוננות האם יש לזה יתרון או חיסרון לנושא של אורגזמה בגילי? תודה לתשובה

שלום לך, היכולת של כל אישה בכל גיל להגיע לבדה לאורגזמה היא תמיד יתרון ואף פעם לא חסרון. שכן יכולת זו יושבת על יכולתה של האישה להכיר את גופה מבחינה מינית, לזהות למה זקוקה ומה היא אוהבת וכשיש בן זוג גם לשתף אותו. יכולת זו גם מאפשרת לאישה בתקופות שלבדה ולא נמצאת בזוגיות להגיע לפורקן מיני ולקחת אחריות עליו ולא להיות תלויה באף אחד לצורך כך. וגם אם נמצאת בזוגיות, להיות אחראית על גופה ועל ההנאה שלה מתי שחפצה בכך. אם כך את מבינה שלגיל אין כל משמעות ודווקא בגילאים מבוגרים יותר, אם יש שינויים משפחתיים כמו גירושין או אלמנות והאישה נשארת לבד, או אם האישה יוצרת זוגיות חדשה, דבר זה בכל מקרה רק יכול להיות יתרון!! מאחלת לך רק הנאה ומיניות בריאה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות