בעיה בחשק מיני מוגבר מידי, מפריע לתפקוד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/03/2018 | 07:06 | מאת: חן

היי, אני בת 22 לאחרונה אני כל הזמן מגורת, בלי סיבה ... כל הזמן אני מרגישה שאם אני לא אגמור, הדגדוג הזה לא יעזוב אותי ... זה מפריע לי לישון. כשאני גומרת, האזור עדיין רגיש. אחרי רבע שעה הדגדוג חוזר ודורש שאגמור שוב וזה ממש מפריע. חשוב לציין שאני עדיין בתולה ובדרך כלל גומרת פעם או פעמיים ביום, אך לאחרונה הגוף שלי דורש יותר. אני לוקחת כדור נגד חרדות בשם רסיטל כבר 3 שנים ולעיתים אני שוכחת לקחת אותו, יכול להיות שזה הגורם לחשק המיני שלי לעלות פתאום? כי יש כדורים שמדכאים חשק מיני וכשמפסיקים אותם זה חוזר באופן חזק מידי. איך אני מדכאת את החשק המיני המוגבר הזה כדי שלא כל שעה אצטרך לגמור, או להתאפק. תודה מראש!

21/03/2018 | 11:40 | מאת: ניר

בת 22 בתולה?תמצאי לך מישהו שיעשה לך מה שצריך כמו שצריך כמה פעמים ותראי שהבעיה תיפתר.אישה שאוהבת סקס זו ברכה לגבר שאיתה.

מנהל פורום מין ומיניות