האם יש סבירות להריון?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/03/2018 | 15:20 | מאת: אנונימית

שלום אפרת, עד לפני כחודש הייתי נוטלת גלולות באופן קבוע כאשר הגלולה הראשונה היא ביום ראשון ולאחר שלוש שבועות בשבוע הרביעי (שבוע ההפסקה) הייתי מקבלת מחזור רק בסביבות סוף השבוע ולאחר מכן אפילו שעדיין הייתי במחזור הייתי לוקחת את החפיסה הבאה ביום ראשון לאחר שבוע ההפסקה. החלטתי לנסות להפסיק עם הגלולות חודש אחד כדי לראות איך הגוף שלי מגיב ובמהלך החודש הזה קיימתי יחסים עם בן הזוג 3 פעמיים כאשר בכולן הוא גמר בחוץ. כעת לאחר שבוע ההפסקה עוד לא קיבלתי מחזור ועבר כבר שבוע משבוע ההפסקה. האם יש סיכוי להריון? או שהמחזור מאחר בגלל שהפסקתי עם הגלולות. תודה מראש,

17/03/2018 | 16:27 | מאת: אנונימית

היי אפרת, טרם קיבלתי ממך תשובה אבל ארשום בקצרה עם עדכון קטן - עשיתי הפסקה חודש מהגלולות וקיימתי יחסים לא מוגנים. ביצעתי בדיקת הריון באמצע היום שיצאה שלילית. האם אני יכולה להיות רגועה? המחזור מאחר בשבוע מהזמן הרגיל אבל אני חושבת שזה בגלל ההפסקה מהגלולות. תודה,

שלום לך מציעה להתייעץ עם רופא הנשים שלך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות