בעייה דחופה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/03/2014 | 08:26 | מאת: בעייה דחופה

יש לי בן זוג כמס' חודשים אשר לו מזמן החלטנו כי אנחנו מתחתנים . אהבה שלי אליו גדולה ונראה כך שגם מצידו אמנם החשק המיני שלי גובר על שלו והוא בטענה כי עייף אחרי יום עבודה , כך שלרוב יוצא כי אני מעט מתוסכלת ומפחדת כי יהווה בעייה כשננסה להכנס להריון ,מה לעשות האם לשלוח אותו לטיפול? יש לציין כי בעבר בקשר הקודם שהיה לי נתקלתי באותו קושי של חשק מוגבר יותר מהבן זוג , האם הבעייה היא אצלי?

שלום לך, בראש ובראשונה מזל טוב. יש לך קשר עם אהבה גדולה ותוכניות לעתיד. עם זאת אהבה גדולה לא תמיד אומרת חשק גדול. החשק תלוי בהרבה גורמים אחרים שלא בהכרח קשורים לאהבה, תלוי כמה מרחב יש בזוגיות, תלוי בסיטואציות כמו עייפות, לחץ, מצב היחסים, תחושה של האדם עם עצמו ועוד גורמים רבים. לעיתים גם יכולה להיות סתירה בין עודף בטחון ביחסים לבין תשוקה כי אהבה זקוקה לקרבה ותשוקה זקוקה למרחב... הדבר הנכון הוא לכל זוג לנסות למצוא את האיזון בין הצורך בבטחון ובקרבה לבין המרחב המאפשר התפתחות ויצירה של תשוקה. יתכנו גם מקרים בהם רמת החשק שונה בין בני הזוג והצורך שלהם בסקס שונה, שם בשל העובדה שכל אחד שונה מרעהו וחווה דברים אחרת, דרושה תקשורת גלויה, ונסיון למצוא משהו שיענה על הצרכים של שני בני הזוג ולא ישאיר אחד מהם מתוסכל או דחוי. הבעיה היא של שניכם- משהו שנוצא בדינמיקה בין שניכם בקשר ולכן צריך לפתור אותו יחד. מה שהייתי מציעה הוא לנסות לשוחח על כך ולראות מה קורה לו, מה צריך ולשתף אותו במה קורה לך ולמה את זקוקה מבחינת מינית. במידה ותתקשו בכך לבד, תמיד תוכלו לפנות למספר שיחות יעוץ אצל מטפל מיני מוסמך שיסייע לכם לאוורר את הדברים ולמצוא פתרון שמתאים לשניכם. מאחלת לכם רק טוב ומוזמנים להתייעץ במידת הצורך 0544905773 אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות