מיניות משונה של החבר ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/03/2018 | 11:55 | מאת: עינת

היי אז ככה יש לי קשר רציני עם בחור שנינו בני 25, וגם הקשר המיני בינינו די טוב. לפני חודשיים הוא בא לדירה שלי ביום שישי לכמה שעות בערב ובסוף נשאר לישון, בבוקר התרחצנו ובגלל שלא היו לו בגדים נקיים נתתי לו תחתונים שלי הוא היה קצת נבוך מזה אבל המשכנו את היום כרגיל. לא מזמן נסענו לסוף שבוע לצימר ( לא בפעם הראשונה ) והתברר שהוא שכח לארוז תחתונים אז שוב נתתי לו את שלי. רוב הזמן היינו בצימר והוא הסתובב רק עם תחתונים והיה ברור שזה מאוד גירה אותו הוא היה מאוד מיני, שכבנו כמה פעמים והיה לי את הסקס הכי טוב שהיה לי איי פעם. אני דיי בטוחה שהוא שכח את התחתונים בכוונה כדי שאני אביא לו את שלי והנטייה הזו קצת מדאיגה אותי כאילו שהוא מסתיר ממני משהו ומצד שני מאוד נהניתי מזה ולא איכפת לי שזה יקרה שוב. עדיין לא עזרתי אומץ לשאול אותו בצורה ישירה על זה. וגם לא יודעת איך לבקש ממנו ללבוש אותם שוב. מה דעתך ?

שלום לך את מתארת משהו ששניכם בעצם נהנים ממנו, רק שלא דיברתם עליו באופן מפורש. לדבר עליו יכול לשחרר את שניכם. מה שהייתי מציעה אולי אפילו להגיד על כך משהו בהומור וזה יפתח שיחה על הנושא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanr.com

מנהל פורום מין ומיניות