החדרת אצבע לתחת של הגבר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/03/2018 | 07:29 | מאת: המסתורית

היי באמצע המשגל, חבר שלי הפנה אלי את החלק האחורי שלי ורצה שאחדיר אצבע לתוך פי הטבעת. מתסכל אותי הענין הזה ואין לי דרך לשאול אותו מדוע כדי שלא יעלב חלילה אשמח לקבל תגובות

שלום לך מניחה שלדבר איתו פתוח על ההעדפות שלו ושלך יהיה הכי טוב לשניכם. אם זה מה שהוא ביקש ממך, וחשוב לך להבין איך ומה מציעה שדברי איתו על זה, לא רואה סיבה שזה יכול להעליב אותו, (הרי הוא העלה את הנושא) ושיחה פתוחה וישירה על זה רק יכולה לעשות טוב. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות