התייעצות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/03/2018 | 21:12 | מאת: הילי

הי אפרת כמה שאלות ... אני כבת 40 . רווקה. 1. עד כמה גמירה בפנים (עם קונדום) היא מסוכנת מבחינת הריון /הדבקות במחלות? אפשרתי לבן זוגי (קשר חדש) לגמור בפנים , הקונדום לא נקרע ולא הרגשתי שנוזל אך אני בכל זאת חוששת מהפעמים הבאות...זה היה נעים לשנינו. 2. הייתי שמחה לקבל קצת טיפים כיצד לענג אותו :). 3.אני לא משוחררת למרות שהמגע שלו מאוד נעים לי , מתקשה להתגרות ולהגיע לאורגזמה (עם עצמי מצליחה להגיע לאורגזמה) וזה מאוד מתסכל אותי. לא הייתי משוחררת גם בקשרים אחרים (קשרים קצרים), הוא הקשר המשמעותי הראשון שלי, אני מאוד רוצה להשתחרר ולחוות חוויה מינית טובה ומשוחררת אך לא מצליחה כבר כמה פעמים . הוא מאוד עדין ומכיל ואמר שאנחנו לומדים אחד את השנייה וזה בסדר מבחינתו, הוא נהנה מהמגע שלי וממני בכלל. אשמח לקבל קצת טיפים או כיווני חשיבה , איך להשתחרר. ומה לעשות. לא יכולה כרגע להרשות לעצמי לגשת לטיפול. תודה רבה.

שלום לך, כעקרון הקונדום הוא המגן העיקרי ביחסי מין מפני מחלות. במידה ואת עדיין חוששת מציעה לך ולבן זוגך להיבדק ולראות שאין לכם כל מחלות מין. איך לענג אותו ומה הוא אוהב, הוא הבן אדם שאת צריכה לשאול,הוא מכיר הכי טוב את גופו והוא הכי יודע. לגבי שחרור והגעה לאורגזמה עם בן זוג, זה עניין של זמן ותחושת נוחות ובטחון עם בן הזוג שיאפשרו לך בהמשך להשתחרר יותר. אורגזמה היא לא דבר שרודפים אחריו, חושבים עליו או מתכננים אותו, תני לעצמך להנות מהמגע ומהתחושות ובסוף היא תגיע. מוזמנת אם יהיו לך עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות