סקס עם הבן זוג וכו........

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/03/2018 | 18:20 | מאת: פופ

דיי מוזר לשאול אבל אני והבן זוג התחלנו לשכב לא מזמן ובכל חדירה כואב לי וכדאנחנו משתמשים בlube זה לא נכנס ומחליק כל הזמן. הצלחנו קצת להכנסים אבל נתקע ולא נכנס עד הסוף. חוץ מזה לפעמיים אני עושה ביד ואין לי שפיחה חיצונית אז הבן זוג ראה שיש לי שם לבן והוא נגעל כאילו מישהו גמר לי שם (שנינו היינו בתולים). האם זה נורמלי המקרים האלו? תודה.

שלום לך בכל מקרה של כאב ביחסי מין שווה לבדוק מה מקור הכאב. הייתי מציעה לך לגשת לגניקולוגית שהיא גם סקסולוגית ולבדוק מה מקור הכאב. יכול להיות שבגלל שאלו פעמים ראשונות את מעט חרדה ומכווצת את פתח הנרתיק ואז החדירה כואבת ושום סיכוך לא יעזור כאן. יש ללמוד איך להרפות את שרירי הנרתיק. הלבן שאת מתארת הן הפרשות ששווה להתייעץ עם רופאת נשים אבל זה נשמע כמו משהו נורמלי. כשהאישה מגורה איבר המין מפריש נוזל שלעיתים נראה בצבע לבן. מה שהייתי מציעה שאם כואב לא לנסות חדירה עד שאת מגיעה לרופאת נשים סקסולוגית שתעלה על מקור הכאב. אשמח לסייע בהמשך לעוד שאלות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

06/03/2018 | 13:01 | מאת: פופ

היי אפרת. תודה על התשובה. אני דיי מניחה שגם אם זה נכנס זה נכנס חצי דרך ומשם פשוט נתקע.

מנהל פורום מין ומיניות