עסוק במין במידה מוגזמת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/02/2018 | 10:24 | מאת: שרון

היי אני נשוי עם ילדים ולפעמים בחופשות אשתי לוקחת את הילדים להורים שלה לכמה ימים ואני הולך לעבודה ואחר כך נשאר לבד בבית. הבעיה היא שכשאני לבד במקום לעשות דברים שאני אוהב ורוצה לעשות אני עסוק שעות בצפיה בסרטי פורנו ואוננות. זה היה עוד בסדר אם הייתי רואה סרט חצי שעה ואז מאונן וגומר אבל אני עסוק בזה שעות. באיזה שלב הסרטים לא מספיקים לי בשביל לגמור, אני מתקשר לנערת ליווי וגומר תוך כדי זה שאני מדבר איתה ושואל כל מיני שאלות מיניות ואז אני מצטער על בזבוז הזמן ועל מה שעשיתי אבל למחרת חוזר על זה שוב. כשאין חופשות ואני לבד בבית אז יוצא לפעמים אז אני כן מסתכל על סרטים אבל ממש קצת אז אני יכול להבין את ההתלהבות שלי מזה אבל זה לא גורם לי להרגשה טובה כשזה מוגזם. האם כדאי לי לדבר על זה עם אשתי ? ( חוץ מהקטע עם הטלפון ) מה אני יכול לעשות ?

שלום לך עיסוק מוגזם במין הרבה פעמים לא בהכרח נובע מחשק מיני אלא יושב על מחסור רגשי כלשהוא, כמו כל התמכרות. לפני שאתה מדבר על זה עם אשתך הייתי בודקת מה הקשיים שלך, מה חסר לך בחיים, מה מציק לך מבחינה רגשית ומה חסר לך מבחינת מיניות או בקשר עם אשתך. רק אחרי שכל הדברים האלה יהיו ברורים לך תוכל לשתף בכך גם את אשתך אולי וחשוב שתחשוב לשם מה אתה משתף אותה ומה המטרה שלך בכך גם... ומה השינוי שהיית רוצה שיקרה. אם קשה לך לעלות על הקושי לבד, תמיד תוכל לגשת למספר שיחות יעוץ אצל מטפל מיני מוסמך. (אשמח גם לעזור) מוזמן במידה ויש עוד שאלות לפנות למייל: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות