צורך של זוגות לגמור פעמיים ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/02/2018 | 12:06 | מאת: אלי

היי אני כל פעם קורא על זוגות שמקיימים יחסי מין שוב פעם אחרי שהם גומרים אבל אצלי ואצל אשתי אף פעם אין את הצורך הזה ומספיק לנו פעם אחת. למה זה ? האם זה בגלל חשק מיני נמוך או שהגמירה הראשונה אצל אחרים לא מספקת ואצלנו כן ?

שלום לך, תמיד כששואלים אותי מה צריך בסקס ומה נכון, אני עונה שאין צריך ונכון. כל אדם וכל זוג צריך להקשיב לעצמו, לגופו ולמה נכון לו ומתאים לו בסקס. לכל אחד יש העדפות וצרכים מיניים שונים. גם כזוג, אם אתם יודעים מה מתאים לכם וטוב לכם ואתם מסופקים מזה.. אני לא רואה כאן בעיה. ובטח לא צורך להשוות לזוגות אחרים. במידה ואינכם מסופקים ממה שקורה ביניכם בסקס, אז שווה לבדוק את הדברים. אבל אם טוב.. אין סיבה לגעת :) בברכה, אפרת מנור מטפלת מינית מוסכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות