בלבול וחוסר הבנה משווע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/01/2018 | 16:28 | מאת: שימרית

מאוד מוזר ומודאגת: איך ייתכן שאני מאוננת במוח עם נשים בראש אבל בחיי היום יום, ממש לא נמשכת בכלל לנשים רק לגברים? מאיפה זה בא? תודה

שלום לך משיכה מינית היא דבר פלואידי וגמיש, היא יכולה להיות מאד לא חד משמעית או שחור ולבן. ולכן יתכנו המון מצבים כאלה כמו שאת מתארת , שאת מפנטזת על נשים אך ביום יום בפועל נמשכת לגברים. אין בדיוק הסבר מאיפה זה בא..... אך זה משהו קיים ונכון שתקבלי אותו. יש גם גברים שמפנטזים על גברים ונמשכים בפועל לנשים ועוד כל מיני סוגים .זה שאנחנו מפנטזים על משהו לא אומר שנרצה שיקרה בפועל, גם אם הוא מדליק אותנו בדמיון. התופעה שאת מתארת מוכרת ואל לך לדאוג בגללה אלא פשוט לנסות ולקבל את עצמך כפי שאת. ואת - זה נהדר. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות