שאלה..........................

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/01/2018 | 20:35 | מאת: מירב

שלום ייתכן שקרום הבתולין שלי לא מאפשר לי להכניס טמפון עד הסוף ממש פנימה?אני יכולה להכניס את המוליך פנימה אבל אז כשדוחפת את הטמפון פנימה זה תמיד נתקע לא משנה באיזו זווית אני מנסה להכניס אותו ,וניסיתי במיליון זוויות. יכול להיות שמשהוא באמת מפריע לטמפון להיכנס ממש עד הסוף פנימה?או שזה נטו הזווית? (למרות שניסיתי בכל זווית אפשרית) תודה מראש

שלום לך איני יודעת בת כמה את, אך לפעמים הפעמים הראשונות בהם מתחילים להשתמש בטמפון הן לא פשוטות ולוקח זמן להתרגל לכך וללמוד להכניס אותו נכון. קרום הבתולים הוא קרום שלא סגור הרמטית ולכן לא אמור להפריע להחדרת טמפון, אך אם את מודאגת שווה שתלכי לרופאת נשים להתייעצות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות