משיכה מינית ביני לבין האמא של החבר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/01/2018 | 14:01 | מאת: חאשי

אני בן 34 ויש לי משיכה מינית חזקה לאמא של חבר שלי יוצא לי לראות אותה הרבה כי לאחרונה הוא חזר לגור איתה הבעיה שהמשיכה מאוד הדדית ועם סימנים מובהקים וברורים מצידה.. יש לציין שאנו מתכתבים לפעמים בהודעות והיא כל הזמן רוצה שאבוא לבקר.. האם כדאי לספר לה באופן גלוי? למרות שלדעתי היא יודעת בוודאות האם כדאי לעשות מהלך.? האם כדאי להתרחק?

שלום לך זאת מדינה חופשית וכל עוד אתה לא עובר על החוק והדברים נעשים בהסכמה אין מניעה חוקית. ובעקרון זו בחירה שלך איך לנהוג. עם זאת יש כאן משהו שעשוי להשפיע על היחסים שלך עם החבר שלך. איך נראה לך שהחבר שלך יגיב אם יגלה זאת? איך זה ישפיע על היחסים שלו איתך? על היחסים שלו עם אימו? יש כאן עוד כמה דברים ואנשים וכמה השלכות שתצטרך לחשוב עליהן ולקחת אותן בחשבון. רק נקודה למחשבה. הבחירה בסופו של דבר היא שלך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות