גמירה מהירה באוננות ויחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/01/2018 | 14:58 | מאת: אנומימי

שלום, אני בן 18. כשאני מאונן, אם אני משפשף בעיקר את הכיפה אני יכול לגמור תוך 15 שניות. אם אני משפף את שאר האיבר ומשתדל לגעת כמה שפחות בכיפת הפין יכול לקחת לי גם דקה לגמור. אני מודע לזה שאלה זמנים קצרים במיוחד. השאלה שלי היא אם זה אומר שגם ביחסי מין אני בוודאות אסבול מגמירה ככ מהירה, ואם כן האם יש אופציות לטיפול?

שלום לך הנסיון שכבר עשית הראה לך שמהיכרות עם גופך ואיבר המין שלך אתה יכול לשנות את זמן השפיכה ולהגיע לשפיכה מהר יותר או לאט יותר. ה " סוד" כאן הוא להכיר את גופך ולמוד לשלוט בשלב בו אתה מאד מאד קרוב לגמירה אבל עדיין לא.. ולהאט מעט את עוצמת המגע ואת הקצב. זו נקראת נקודת האל חזור שאם אתה מזהה אותה מעט לפני אתה יכול לתזמן יותר את הזמן עד לשפיכה. אתה יכול או לנסות לבד או להגיע לשיחות עם מטפל. מיני מוסמך שיציע לך(או תציע) תרגילים הביתה שיסייעו לך לשלוט בתזמון השפיכה. בכל מקרה זה בהחלט משהו שאפשר לשנות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות