שאלה לגבי זרע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/01/2018 | 05:22 | מאת: מאיר

התעוררתי באמצע הלילה והרגשתי דחף מאוד גדול לאונן בסוף הסתובבתי על הבטן ונוצר חיכוך מאד קטן בין המיטה (לא נגעתי ביד) בערך של 7 שניות ויצא לי נראה לי זרע בצבע חום הוא משהוא אחר וריח שונה מה זה יכול להיות ואם זה מסוכן (אני בן 18 והיה לי כמה פעמים דם בשתן ולא מצאו סיבה למה יש לי דם ודלקות עשיתי כמעט את כל הבדיקות תודה רבה

17/01/2018 | 13:54 | מאת: מאיר

כאילו זה עומד לצאת לבד

שלום לך, אני לא רופאה ולא יכולה לדעת. אם אתה מודאג אולי כדאי שתתייעץ עם אורולוג או רפא משפחה. מאחלת לך הרבה בריאות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות