בעיות בחשק המיני עם בן הזוג

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/01/2018 | 00:06 | מאת: ליאורה

היי אני בת 28 בזוגיות 3 שנים יש לי קצת בעיה. יש לי פרטנר הכי טוב שיכול להיות. אך לרוב נמנעת מקיום יחסים בלי שום סיבה. בזמן קיום היחסים לעיתים הראש בורח למחשבות אחרות ולעתים נהנת מאוד. לא מגיע לאורגזמה מחדירה. אך מנגד לזה מאוד מינית. מאוננת כמעט כל יום (גם פה רוב הזמן חושבת בכלל על דברים אחרים). לאחרונה מתחילה להבין שאולי ישנה בעיה עקב הטרדה מינית חוזרת שעברתי בילדות. אשמח לעזרה והכוונה מה עושים מפה

שלום לך את מתארת בעצם חוסר חשק ואת מרגישה שיש משהו לא תקין ביחסי המין עם החבר שלך. אני מבינה מדברייך שאת אף מקשרת זאת להטרדה מינית שעברת.. אני לא יכולה לדעת ואין לי מספיק פרטים כי באמת לא מכירה אותך. אך לדעתי טיפול מיני מאד יכול לעזור לך להבין מה קורה לך ולשפר את המצב. מוזמנת לפנות במידת הצורך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות