סיכויי להריון מין סקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/01/2018 | 02:25 | מאת: חזי

אני וחברה שלי התמזמזנו ובדרך גמרתי לה בפה, יכול להיות שקצת זרע היה על ידי, בגל זה שטפתי ידיים בסבון, אחרי ששטפתי גם ייבשתי את זה, אחר כך שיחקתי לה אבל מבלי להחדיר אצבעות פנימה כאילו רק בפתח, ובאותו יום היא היתה אמורה לקבל מחזור אחרי שעה היא קיבלה, האם יש סיכוי שהיא תכנס להריון

שלום לך, אם היא קיבלה מחזור זה אומר שבוודאות היא לא נכנסה להריון. אז אין סיבה לדאגה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות