מין אורלי בטוח כן או לא

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/12/2017 | 23:24 | מאת: שפן

אני נשוי לאשה זמן רב, שניינו לא קיימנו יחסים עם שום בני זוג אחרים האם מומלץ להמנע מלקוק פי הטבעת והדגדגן מבחינת מחלות מין פפילומה ושאר דברים האם רחיצה יסודית פותרת בעיות האם צחצוח שיניים אחרי זה ולקיחת אנטיביוטיקה משנה?

שלום לך אני לא רואה כל בעיה בפעולות שציינת. במיוחד שאתה ואשתך נשואים זה לזו הרבה זמן ואין כל בני זוג אחרים. במידה ואתם מודאגים מהייגיינה , תמיד ניתן להתקלח לפני. מעבר לכך נשמע לי שאין צורך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות