פחד לא מוסבר מקיום יחסים אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/12/2017 | 13:58 | מאת: מישהע

היי , אני בת 20 , וממש פוחדת לאבד את הבתולים שלי. לא מתוך כאב , ולא מתוך פרטנר , אלא כי כל החיים האמנתי שאני צריכה לעשות את זה מאהבה ועם בן זוג לחיים. שמעתי הרבה סיםורים של חברות שאחרי שהן שכבו עם חבר שלהן , הוא ברח. אין לי בן זוג , וכבר באיזשהו מקום כן בא לי לקיים יחסים. גם אם זה לא מתוך אהבה. אבל ישלי בעיה שכאילו במוח שלי אם אני אקיים יחסי מין זה כאילו יקח חלק ממני, לא יודעת איך בדיוק להסביר את זה. ההורים שלי אף פעם לא היו איתי פרמיטיביים, אמא שלי תמיד אמרה לי שכדאי לי לעשות את זה אחרי גיל 18 שזה לא יפגע בי בסוף. ובאמת הגעתי לגיל 20 ללא מציאת הפרטנר הנכון , וזה קשה. אשמח אם בבקשה תוכלי לתת לי עצה איך אני יכולה להוציא אצ זה מהראש שזה דבר כזה רע? ואיך אני יכולה להבין באמת שזה לא יפגע בי ( מבחינת המוח שכאילו זה חלק ממני ). לא יודעת אם זה בדיוק המקום הנכון לשאול אתזה ( ניראלי זה יותר לפסיכולוגיה חח) אבל אשמח אם נתקלת במקרה דומה ותוכלי לייעץ לי :) תודה.

שלום לך הגעת למקום הנכון :) טיפול מיני הוא בעצם גם טיפול פסיכולוגי. במקרה הזה את מתארת חשש מיחסי מין שנובע מתפיסות עליהן חונכת כמו שזה צריך לקרות רק עם בן זוג לחיים, שזה יקח חלק ממך או שהוא יברח אחרי קיום יחסי מין. מסכימה איתך שצריך כאן כמה שיחות "פסיכולוגיות" על תפיסותייך, החששות שלך וכל רגשותייך כלפי סקס בכלל וגברים בפרט. בהחלט נתקלתי במקרים דומים וההצעה שלי היא לחקור את המחשבותת האלה לעומק והכי טוב בעיני זה בטיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך. אשמח לעזור המייל שלי [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות