זקפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/03/2014 | 15:41 | מאת: אחד

שלום. השאלה שלי לגבי זקפה. העניין הוא שכל בחורה שאני מתחיל לשכב או להתמזמז איתה לא עומד לי האיבר עד שאני נוגע בו וגורם בעצמי שהוא יעמוד. כלומר הוא צריך מגע כדי שיעמוד במלוא הזקפה מה שגורם לי לחששות לגבי מה שהבנות יגידו. אני חושש שזה נתפס בעיניהן כדבר פוגע שלא עמד לי קודם באופן אוטומטי ושזה צריך "תמיכה" או "עזרה" ממני. אני חושש רומז להן שהן לא מדליקות אותי למרות שזה ממש לא ככה. אולי ראיתי יותר מדי פורנו ואני פשוט משוכנע שכבר 'הוא' צריך לעמוד.האם זה נורמלי ? או שזה נובע מבעיה כלשהי?

שלום לך, בראש ובראשונה ברצוני להרגיע אותך שלא נראה שיש לך בעיה. יש לך זיקפה ופיזית , קיימת משיכה לבנות שאתה איתן ונשמע כי הכל תקין. כל אחד זקוק לגירוי אחר ויתכן ואתה זקוק לגירוי ישיר יותר כדי להגיע לזיקפה. יכול להיות באמת, שמשהו בידע שלך על מיניות, אם הושפע מהפורנו, לא תקין ואולי אתה מודד את עצמך על פי סטנדרטים לא מציאותיים. כי בפורנו הדברים הרי שונים לגמרי מבמציאות. אז בראש ובראשונה, חשוב שתרחיב את הידע שלך על נושא המיניות וזיקפה או עוררות מינית מספרים מוסמכים לכך. במידה ועדיין תחוש את החרדה שאתה מדבר עליה מתגובות בנות הזוג שאתה איתן תמיד תוכל ללכת למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך שיעזרו לך להתמודד. אך חשוב תשרגע ותבין שסך הכל , אין לך שום בעיה. מאחלת לך הצלחה בהמשך וחג שמח אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות