היי לך אשמח למענה.....

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/11/2017 | 14:16 | מאת: שלום שאלה

היי אני בת 25 בתולה *אתמול היתי עם בן זוגי וראיתי שיש לו נקודה אדומה על איבר המין ליד הכיפה. זה יכול לסמל על מחלה אן משהו? *כל פעם לאחר שאני חוזרת ממנו חש לי הפרשות לבנות צהובות בהירןת. האם זה משהו מסוכן? איבר המין שלן היה כמה זמן על שלי.. *כשהוא הכניס לי אצבעות היו לי 2 3 טיפות דם בהירןת ממש על התחתון. מזה אומר? תודה

שלום לך איני יכולה לדעת אך זה לא נשמע טוב. לגבי הנקודה האדומה על איבר מינו וההפרשות שיש לך, שווה שהוא יפנה לאורולוג או רופא משפחה, שאת תתייעצי עם רופא נשים וששניכם תבדקו בדיקות מקיפות ששוללות מחלות מין. בדיקות כאלה ניתן לקבל גם מרופא המשפחה בקופת החולים. כל עוד לא נבדקתם הייתי מציעה להימנע מחדירה כי נשמע שמשהו שם לא תקין. ושווה להיבדק. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות