כאבים בזמן חדירה בעת קיום מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/11/2017 | 13:05 | מאת: רונית

שמי רונית ואני בת 20 יש לי חבר קבוע כשאנחנו מקיימים יחסי מין בזמן החדירה יש לי כאבים. מה עלי לעשות?

שלום רונית יחסי מין לא אמורים לכאוב, אולי בפעם פעמיים ראשונות מעט.. אך באופן כללי זה אמור להיות מהנה וממש ללא כאב. אם כואב לך סימן שיש לך קושי מסויים סביב זה, אולי את חוששת, אולי את לא שלמה, אולי את עושה זאת ממקום מרצה ולא באמת מתאים לך .או אולי היו לך בעבר חויות לא נעימות סביב הנושא המיני ועדיין קשה לך להתגבר על זה. מציעה לך לפנות לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית(אשמח לכוון אותך למי לפנות) ואולי אפילו לטיפול מיני כדי לבדוק מה הקשיים הרגשיים שלך סביב זה. אשמח לסייע מוזמנת לפנות אלי למייל המייל שלי [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות