קיום יחסים בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/11/2017 | 13:53 | מאת: רעות

היי, אני מאוד חוששת מקיום יחסים עקב הכאב שאני עלולה לחוות בפעם הראשונה. האם יש איזשהי תרופה לשיכוך כאבים לאזור עצמו או משהו שיכול להקל על הכאב? אני מאוד חוששת ולא רואה את עצמי מתמודדת בלי איזשהו גורם מרגיע. אשמח למענה.

שלום לך אני לא יודעת בת כמה את אבל נשמע שאת בכלל חוששת מקיום יחסים ואת לא רגועה. דבר ראשון שחשוב לשאול את עצמך מאיזו סיבה את רוצה לקיים יחסים? האם את מרגישה בשלה לכך? עם מי את רוצה לקיים יחסים? האם בן זוגך מודע לחרדה שלך? עוזר לך איתה? יכול להרגיע אותך? במידה ומופעל עלייך לחץ לקיים יחסים ואת לא שלמה עם הרעיון.. וחוששת שווה שתחכי עד שתרגישי מוכנה יותר לכך ורגועה יותר. יחסי מין לא חייבים לכאוב בפעם הראשונה .. ואם עושים אותם ממקום שלם ועם פרטנר מתחשב שמודע לכל החששות זה יכול מאד לעזור. יחסי מין זו פעולה שצריך להתרגל אליה ולתחושות הנלוות אליה ובמצב רגוע הן יכולות להיות מאד מהנות. במידה ואת כל כך חוששת שווה שתדברי עם בן הזוג שלך על כך, אולי שווה קצת לחכות ולעשות דברים לאט ובהדרגה.. אשמח לסייע בהמשך בכל שאלה בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות