איך מונעים נוזל טרום שפיכה?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/11/2017 | 18:47 | מאת: עומר

שלום, במצבים שלפני קיום יחסי מין יוצא לי המון נוזל טרום שפיכה, ממש לרמה מביכה. גם במצבים קרובים פיזית שלאו דווקא מיניים זה קורה (חיבוק ממושך עם החברה וכו׳). כיצד אפשר למנוע את זה? תודה רבה!

שלום לך מדובר בתגובה טבעית של הגוף לגירוי מיני. כיון שלא תוכל להימנע מפעילויות מיניות שגורמות לעליה בגירוי אני לא חושבת שניתן למנוע את התגובה של גופך. כיצד אתה יודע שזה נוזל טרום שפיכה? ולא שפיכה מוקדמת? במידה ואתה נבוך מציעה לשוחח עם בת זוגך על כך ולציין שזו תופעה אוטומטית שאתה חווה עקב גירוי, במידה וזו שפיכה מוקדמת ישנן טכניקות התנהגויות שניתן ללמוד כדי לשלוט על תזמן השפיכה. שווה שתבדוק ותכיר את גופך ותבין במה אכן מדובר. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות