"נדפקתי" באיבר המין שלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/02/2014 | 21:37 | מאת: יוסף

אני בחור שנראה טוב וגברי אבל הבעיה שאיבר המין שלי הוא קטן... במצב רפוי הוא קטן ודק ובזקפה הוא 13 סנימטר גם לא נראה מרשים עלי...אני גבוה ושרירי והזין שלי באמת לא תואם את המראה שלי... האם יש תרגילים למתיחה שלו או איך שהוא 'להציל' קצת את המצב ולהגדיל אותו? קראתי שהרבה מתלוננים על הגודל שלי ובהזדמנות אני רוצה לעודד אותם שאתם לא לבד... מסתבר שיש הרבה כמונו

שלום לך נושא הגודל אכן מעסיק גברים רבים. חשוב שתדע כי גודל ממוצע של איבר מין בזיקפה הוא בין 12 ל-14 ס"מ. אזמה שאתה מתאר הוא נורמלי לחלוטין. גברים רבים חשים שגבריותם או היכולת שלהם להיות " טובים במיטה".. תלויה בגודל. מה שגברים רבים לא יודעים הוא שהנאתה של האישה לא נמדדת בסנטימטרים.. ומיניות בין גבר לאישה כוללת הרבה יותר מחדירה והרבה יותר מכמה סנטימטרים יש באיבר המין. מיניות כוללת מגעים אינטימיים שונים כגון נשיקות, ליטופים, מגעים ארוטיים באזורים ארוגניים אחרים ושונים בגוף, קרבה , אינטימיות, פנטזיות..מגעים מסוגים שונים באיברי המין ועוד הרבה הרבה לפני שבכלל הגענו לחדירה.. ועד כאן המיומנות של גבר לגרום לאישה שאיתו להנות ממש לא תלויה בגודל איבר המין.גם בחדירה, נורא תלוי באיזו תנוחה יש יותר חיכוך ,ללא קשר לגודל ומה שני בני הזוג אוהבים. יש אפילו נשים שאיבר מין גדול מידי של גבר מרתיע אותן או גורם להן כאב. הנקודה היא ההתאמה בין הגבר לאישה שאיתו. אז עכשיו שהבהרנו נקודה זו ואולי קצת הרחבנו אותה, לשאלתך אין תרגילים להרחבת או הגדלת איבר המין.. מה שכן , אפשר אולי לעבוד על התחושה שלך עם עצמך ועל הבטחון שלך בגבריות שלך ובמה יש לך לתת לאישה, במקום לשים דגש רק על נקודה זו, שאולי גם היא בעיקר סובייקטיבית ואולי גם בעיקרה בראש שלך וכשתבדוק אותה מול המציאות האובייקטיבית תגלה דברים אחרים. מקווה שעזרתי ולו במקצת ומאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת ww.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות