תחליפים טובים לויאגרה/סיאליס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/02/2014 | 06:51 | מאת: דניס

אהלן ,אני מחפש תחליפים טובים להגברת האון, לצורך העניין תחליפי ויאגרה וכו'. מוצרים שלא דורשים מרשם רופא וניתן להשיג אותם בבתי המרקחת סופר פארם ניו פארם וכו'.. בבקשה רק בלי מוצרים שמזמינים מהאינטרנט. אין לי בעיות של זקפה עם פרטנריות קבועות, רק נוצרות בעיות באקט עם פרטנרית חדשה שלרוב עובר אחרי פעם או פעמיים, פשוט אני לא רוצה לפשל בפעם הראשונה. שמעתי על מוצרים כמו וירמקס, תרים, וי יגואר וכו'.. רציתי לדעת דעתכם על המוצרים ועל מה מומלץ. הכוונה כאן בסקס מזדמן, כלומר כדור שאפשר לקחת קצת לפני נטו למהלך האקט.. תודה רבה ושבוע מעולה.

שלום לך, איני יודעת על תחליפים ללא מרשם רופא. אוכל להתייחס לדברים המוכרים, אך אלו מגיעים עם מרשם רופא , אפילו רופא המשפחה. יש את ויאגרה, סיאליס ולויטרה. לגבי שאר התרופות,הרוב נמכר במירשם רופא ואולי שווה להתתייעץ עם רופא המשפחה שמכיר אותך, כי לא לכל אחד מתאים כל כדור.. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות