שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/10/2017 | 14:43 | מאת: מאיר

מה זה סק יבש ומה זה רטוב ומתי משיפים את האיבר בשביל שיצא הזרע שזה בפנים או לפני(סליחה על השאלה אני פשוט רוצה ללמוד)

05/10/2017 | 19:53 | מאת: מאיר

משפשפים

שלום לך משאלותיך אני מניחה שאולי אתה נער או בגיל ההתבגרות? המונח סקס יבש הוא מגע או התמזמזות עם בגדים , על " יבש" לעומת סקס ללא בגדים. כשאתה מדבר על איך מגיעים לאורגזמה או ליציאת זרע, אתה בעצם שואל אותי על אוננות. אוננות היא דבר נורמאלי ובריא. אוננות היא בעצם ליטופים, שפשופים או נגיעות שבמגע באיבר המין גורמים להתרגשות והנאה ובסוף התהליך גם לאורגזמה. הרבה פעמים היא מלווה בפנטזיות מיניות .או מחשבות מיניות. במהלך האוננות הרבה פעמים מגיעים ל " אורגזמה" זו חויה גופנית חזקה שהרגשתה משתנה בין אדם לאדם. באורגזמה של הבנים יש פליטת זרע ולאחר כמה זמן הזיקפה נעלמת ואיבר המין חוזר להיות רך. מקווה שנתתי מענה לשאלתך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות