אשמח לחוות דעתך ועצתך

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/09/2017 | 16:34 | מאת: תמרה

שלום אפרת, אני בת 40 ללא ניסיון זוגי ומיני, בעקבות טיפול פסיכולוגי שעברתי מבינה כיום את הסיבות לכך, ומאוד פועלת לשנות דפוסים ותפיסות. מחפשת זוגיות משמעותית ואמתית , חוויתי קשרים קצרים מאוד בצעירותי, בשנים האחרונות (הרבה שנים...) "הקפאתי" את הרצון לקשר זוגי , ולאחרונה נפגשת לדייטים אך זה לא מחזיק יותר מפגישה או שתיים. לא ברור לי מדוע מכיוון שהיו כמה פגישות שהרגישו נעים וכיף ולמרות זאת הבחור בחר להודיע למחרת שהיה לו ממש נעים וכיף אבל זה לא מתאים . ניסיתי לברר מדוע אך לא היה שיתוף פעולה . קשר מיני מזדמן נתפס בעיני תמיד כשלילי ואף פעם לא חשבתי בכיוון, אך כיום, אני מאוד רוצה להתנסות בקשר מיני מזדמן (גיליתי את מיניותי מחדש בעקבות תהליכים שעברתי ) אולם חוששת מכך... קל להבין שאני לא מנוסה, ולכן אני חוששת מתגובת הפרטנר כשיבין זאת, מרגיש שאם אצהיר מראש הוא יבחר ללכת שכן הוא בוודאי מצפה למישהי מנוסה... חוששת שאפספס משהו , לא יודעת להסביר איך, ואצטער על כך, למשל מחלות מין וכו' למרות מעורבות קונדום. נפגשתי לשני דייטים עם בחור שהצהיר על כוונות רציניות, חשדתי במהלך הפגישות בכוונות אך ניסיתי להמשיך ולבדוק שכן לפעמים מפרשים דברים מעולמנו, הסתבר לי באופן חד משמעי שמטרתו היא מין ולא קשר אמיתי (טוען שהוא בתקופה קשה ולא ברור לו מה הוא באמת רוצה למרות שבשיח שהיה אמר דברים אחרים). אני מתלבטת אם לשתף פעולה בקשר מיני עם הבחור למרות שאני מרגישה לא נוח עם קשר כזה במיוחד עם בחור ששיקר .. יש לציין שנמשכתי אליו מבחינה פיזית והרגשתי טוב איתו . אשמח לשמוע את דעתך ובעיקר לקבל כמה עצות למקרה שאחליט על קשר מיני. תודה רבה ושנה טובה תמר

שלום לך קשה לתת עצות כאלה ובטח לא להחליט עברך אם להמשיך או לא להמשיך את הקשר. אני חושבת שזאת החלטה שלך ושלך בלבד. אך לפני זה, נכון שתעשי חושבים עם עצמך ותבדקי עם עצמך מה נכון לך כרגע.. בימים אלו, בחודש הקרוב. אם את מרגישה שהתשובה מבחינתך היא להתנסות בקשר שנראה לך מיני, ונראה לך שזו מטרת הבחור, בידקי עם עצמך עד כמה נעים לך איתו ואם זה נכון לך ותני לעצמך תשובה. במידה ואת חשה שיש לך קשיים עמוקים יותר ביצירת קשר בכלל ובמיניות בפרט נכון אולי לפנוות לטיפול מיני למספר שיחות ייעוץ כדי להבין מה הקושי ולסייע לך לפתור אותו. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות