דלקת אצל השותפה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/02/2014 | 12:05 | מאת: דניאל

טוב שותפה זה כללי , בכל מקרה לפני חודש ביצענו מין אורלי הדדי ובלי חדירה כיוון שאמר לה הרופא שיש לה דימום בעת קיום יחסים . לאחר שכבר עשינו את זה בבדיקה השניה התברר לה שיש לה דלקת . האם עליי לבצע בדיקות מסוימות בכדי לשלול משהו ? אני אציין גם בנוסף שבמהלך האקט היה גם ליקוק ומציצה שלי סביב פי הטבעת ( רימינג). אשמח לרעיון תודה ויום טוב

שלום לך לדעתי לא, אך שווה להתייעץ אולי עם הרופא של שותפתך. או אם גורם רפואי אחר. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות