הזרע יוצא אחרי המון זמן

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/09/2017 | 10:26 | מאת: אנונימי

שלום לפני שבוע כשאוננתי הרגשתי שאני גומר והגעתי לשלב שבו הזרע אמור לצאת כמו תמיד אבל זה לא קרה. בד"כ זה קורה לי ממש שניות בודדות אחרי שמרגישים את האורגזמה. פתאום הנוזל לא יצא מיד ולקח לו המון זמן (עוד כ 15 שניות) עד שפתאום יצא (כבר לא הייתה לי זקפה בכלל). זה חזר על עצמו שוב, ואני מאוד לחוץ. זה מרגיש כאילו משהו חוסם את הנוזל. מה זה יכול להיות? האם ללכת לרופא מיד או לחכות תקופה?

שלום לך אני בעד ללכת לרופא. גם אם זה כלום לפחות לא תהיה מודאג. מציעה אולי אורולוג. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות