צריכה עצה לגבי רגשות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/08/2017 | 15:16 | מאת: מירב

היי שלום רב אני בת 38 גרושה לאחרונה אני צורכת שירותי מין מבחור צעיר שעובד כג'יגולו אני מרגישה שאני מפתחת רגש אליו לעצור זה את? השם תומר לא יוצא לי מהראש.

שלום לך בראש ובראשונה חשוב לי לבדוק איתך למה את צריכה לצרוך שירותי מין? האם אין מספיק בחורים פנויים שתוכלי להכיר לצורך זה בחיים האמיתיים ואולי לא לחשוש אם יתפתח רגש? איני יודעת מה הסיבה שהגעת למקום זה... אבל מניחה שאת יודעת מה נכון לך ומה יהיה עבורך הכי טוב. מה את מחפשת? האם את מחפשת סקס? קשר? קשר זוגי אינטימי? חשוב שתבדקי עם עצמך ואז אני מניחה תקבלי לעצמך את ההחלטה הנכונה לך ביותר מה מתאים לך. אף אחד אחר לא יכול להגיד לך מה נכון או לא נכון עבורך , או לקבל עבורך החלטה על איך לחיות את חייך. מאחלת לך המון הצלחה בבחירותייך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות