אוננות ואני ממש מפחדת משהו קרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/08/2017 | 16:34 | מאת: נועה

היי,היום אוננתי ואז החדרתי ספרי לשיער... שהוצאתי הפקק נשאר בפנים ! אני לא מרגישה את זה עכשיו ממש וגם לא הצלחתי להוציא זה נעלם זה מסוכן??מה לעשות?יש ללכת לרופא או שאין מה לדאוג??

27/08/2017 | 07:25 | מאת: מודאג

ראשית, לא מומלץ להכניס חפצים לאיבר המין שאין להם מחסום בקצה. זה יכול להגמר בבצורה מאוד לא נעימה. בנוסף, את חייבת ללכת לרופא דחוף לבדיקה על למנת נזק נוסף. בהצלחה.

שלום לך די ברור שאת צריכה לגשת לרופא נשים להיבדק. מאחלת לך הרבה בריאות וזהירות בפעם הבאה אפרת מור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות