לא מצליחה להגיע לאורגזמה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/08/2017 | 21:06 | מאת: בדוי

היי אני בת 14 אני מאוננת כבר חצי שנה אבל אף פעם לא מגיעה לסיפוק ניסיתי מלא דברים אך אני לא מצליחה לגמור אשמח אם תיתני לי עצות לאוננות או להגיע לגמירה תודה

שלום לך קודם כל את בשלב של גיל ההתבגרות, בו נשים מתחילות לגלות את גופן ולהכיר אותו. יתכן ופשוט חסר לך ידע ואולי אינך יודעת איך ומה גופך צריך כדי להגיע לאורגזמה. אורגזמה היא עליה בריגוש והתחושת ההנאה עד לשיא מסויים ולאחריו יש ירידה בריגוש ורגיעה. אין אישה שלא מסוגלת להגיע לאורגזמה, יש רק אישה שלא מכירה את גופה ועדיין לא גילתה איך. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני של הדגדגן. כדי לזהות איפה הוא נמצא אצלך מציעה לך לקרוא באינטרנט או לחפש ספרים עם הדרכה על מיניות לבני נוער. מבנה איבר המין הנשי החיצוני. לאחר שתביני איך אמור להראות איבר המין, מציעה שתקחי מראה קטנה ותבדקי איך ואיפה נמצא כל דבר אצלך. איםה פתח הנרתיק? השפתיים הגדולות והקטנות? פתח השופכה והדגדגן. כשתזהי זאת תוכלי לבדוק באיזה איזור את חשה יותר רגישות למגע ועם הזמן תכירי יותר את גופך ותוכלי גם להבין מה את צריכה כדי להגיע לאורגזמה. את זקוקה לסבלנות ופשוט ידע והיכרות טובה יותר עם גופך. מאחלת לך המון הצלחה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות