וריד נפוח בפין כנראה כתוצאה מאוננות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/08/2017 | 23:14 | מאת: איתי

היי, אני מאונן בצורה אגרסיבית ואני חושש שפגעתי בעצמי, יצא לי וריד באזור שמתחת לכיפה (לרוחב ולא לאורך הפין). הוריד ממש נפוח והמצב נשאר כך כבר כמה חודשים. אשמח שתעזרי לי לאבחן את המצב.

שלום לך איני רופאה, אך מציעה לך ללכת לבדיקת אורולוג כדי לאבחן את המצב. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

13/09/2017 | 23:34 | מאת: איתי

היי, אני לא מרגיש בנוח לדבר עם ההורים שלי בנושא ואני חושב שזה לא הכרחי אם המקרה לא חמור. יש סיכוי קטנטן שיש לך איזו השערה בנושא?

מנהל פורום מין ומיניות