יחסי מין ללא קונדום עוד תווים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/07/2017 | 18:14 | מאת: רועי

עשיתי בדיקות דם ואני נקי וגם היא. שכבנו מספר פעמים ללא קונדום. שכבתי עם מישהי נוספת ללא קונדום והיא לא פעילה מאוד, מאמין לה שהיא נקיה. מה הסיכוי למחלות בין אנשים נקיים בעצם ביחסים ללא קונדום?

שלום לך הבעיה מתחילה ביחסים ללא קונדום אם יש לך כמה פרטנריות עימן אתה מקיים יחסי מין ללא קונדום. במיוחד במידה והן מקיימות יחסי מין עם אחרים ללא קונדום.. מספיק אחד.. כדי להעביר מחלת מין. אתה לא יכול לדעת..ולכן שווה להיזהר. אלא אם כן יש לך בת זוג אחת ששניכם בלעדיים ללא קונדום ועם השאר אתה משתמש בקונדום וגם היא. . בקיצור ממליצה להיזהר בברכה אפרת מנור מטפלת מינית וסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות