עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/02/2014 | 12:38 | מאת: ליאת

בימים האחרונים יש לי ריח רע מהאיבר מין גם כאשר אני אחרי מקלחת (בעיקר מורגש בזמן עשיית שתן) והיום בזמן שעשיתי את צרכיי יצא ריר ארוך ולבן מאיבר מיני, קיימתי יחסי מין ללא הגנה עם חברי אך הוא גמר בחוץ, יכול להיות שהריר מתקשר לפטריה או דלקת בשתן היוצרת גם את הריח הרע או שזהו משו שמראה על הריון ? זקוקה לתשובה בהקדם .. תודה

שלום לך מציעה לפנות לרופא נשים בעניין בריאות שלמה ושבוע טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות