האם אני הומו

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/02/2014 | 21:56 | מאת: הרשלה

שלום אני בן 23 בזמן האחרון אני מפחד שאני הומו בגלל שאני חושב על בנין איכס זה מגעיל אותי ודוחה אותי לפני זה אף פעם לא קרה לי דבר כזה יש לי חברה ואני אוהב אותה יותא מאת עצמי ותמיד אני חושב על הסקס שלי איתה תעזרו לי בבקשה אני לא יכול לחיות אם עצמי ככה זה מגעיל אותי לחשוב על בנים טיכס

שלום לך, אני שומעת ממך שאתה מוטרד מהעובדה שאתה לעיתים חושב על בנים, למרות שהיית מעדיף שזה לא יקרה. אתה אומר שאף פעם זה לא קרה לך, אז מה קרה עכשיו? בדרך כלל משיכה לבנים לא קורית פתאום...במידה וזה חוזר על עצמו ומטריד אותך זה משהו שאתה צריך לבדוק עם עצמך. יש לך חברה ואתה בוחר להיות איתה לדבריך. לעיתים זה לא חייב להיות שחור ולבן, יכול להיות שאתה נמשך קצת לבנים ואולי גם לבנות. ואז יש לך בחירה עם מי אתה מעדיף להיות בזוגיות. אם זה ממשיך להטריד אותך תוכל לפנות ליעוץ בדלת פתוחה אנונימית טלפונית. או לפנות למטפל מיני מוסמך למספר שיחות יעוץ.יש גם יחידת יעוץ במרכז הגאה בגן מאיר בתל אביב שתוכל לסייע לך.הכל בסודיות מוחלטת! בכל מקרה אם אתה מוטרד- שווה שתנסה יותר לבדוק ולהבין את עצמך כדי שתוכל לבחור מה הכי נכון לך. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

02/03/2014 | 17:53 | מאת: לאלדאוג

יש משהו שמכונה GAY OCD, כשאתה חש חרדה מכך שאתה נמשך לבני המין,

מנהל פורום מין ומיניות