התמכרות לסקסססססססס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/04/2017 | 20:41 | מאת: דודי

שלום התמכרתי עם השנים לקיים יחסי מין עם נערות ליווי זה התחיל בצבא שהייתי בקרבי..זה היה פיתרון זמין וקל ונמשך בתקופות שהייתי ללא מערכות יחסים..אני היום כול כך נגעל מזה אני רוצה ומחפש זוגיות אבל יש תקופות שאין אז עוד פעם חוזר הלופ של סקס בתשלום ממש התמכרות ואני בטוח שזה עוצר אותי מלהכיר..זה פוגע בביטחון העצמי זה פוגע בכיס..אני ממש אובד עיצות??

שלום לך, כמה שאלות לי אליך. על סמך מה אתה חושב שמדובר בהתמכרות? האם היכולת לך להנות מסקס היא רק עם נערות ליווי? האם פיתחת דפוס התנהגות מסויים שאתה מעדיף נערות ליווי ולא יודע איך להתחיל עם נשים בחיים? מה התדירות בה זה קורה? ועד כמה אתה מרגיש שזה מפריע לך בחיים? בעבודה? ביום יום? בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת Www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות