בעיה ביחסי המין עם בעלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/04/2017 | 08:01 | מאת: ש...

שלום, אני לא יודעת לאן לפנות עם השאלות שלי כי הנושא רגיש ואני לא רוצה לשתף אנשים שמכירים אותי או בעלי. אנחנו נשואים טריים ואני בהתחלה של הריון ראשון, קצת הורמונלית... אבל הנושא מפריע לי ואני מפחדת שיהרוס לנו את הזוגיות והאהבה. יחסי המין שלנו לא מספקים אותי, בעלי גומר מחדירה מאוד מהר, זה רק מתחיל וכבר נגמר. הוא בהחלט מנסה לענג אותי בדרכים אחרות, בעיקר ידנית אך זה לא מספיק לי אני רוצה להרגיש אותו ולא את היד שלו, זה לא אותו הדבר. אני מאוד מתביישת לדבר איתו על זה ומפחדת שיעלב והאגו שלו יפגע. אשמח לעצה. תודה רבה ש...

שלום לך מציעה לך לדבר איתו בעדינות. מסכימה איתך שצריך כאן רגישות. חשוב שתדעי שבעיה של שפיכה מהירה היא דווקא בעיה שיש לה בטיפול מיני פתרון יחסית קל. מעבר לבדיקה אם יש אלמנטים רגשיים שאולי משפיעים עליו, יש תרגול התנהגותי שניתן לבצע בבית בין המיפגשים שמסייע לזיהוי התחושות בפין וזיהוי נקודת האל חזור(הנקודה שממנה אין שליטה על השפיכה) וכך ללמוד לעכב את השפיכה ולשלוט בה. אשמח לסייע בהמשך במידת הצורך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

02/05/2017 | 12:21 | מאת: לא עושה גבות

תבקשי ממנו, בעדינות וברגישות, שירד לך ( אוראלי, כן.) . את תהני. הוא יהנה. ואולי זה גם יעזור לו להרגע, ולהחזיק מעמד יותר זמן עד לגמירה. כל זאת, בהנחה שהוא עושה שיעורי בית, לומד אותך, ועושה את זה ברגישות ומתוך אהבה.

01/05/2017 | 07:59 | מאת: פולניה לשעבר

הרבה פולניות באופי היו מחלפות איתך ציקצאק ולישון...תנסי.. יש כרטיס אשראי ושופינג.

מנהל פורום מין ומיניות